Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu na području Općine Marija Gorica za 2019. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu na području Općine Marija Gorica za 2019. godinu.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom određuje se visina paušalnog poreza na dohodak po krevetu u sobama, apartmanima i kućama za odmor koje se nalaze na području Općine Marija Gorica za 2019. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza na dohodak po krevetu na području Općine Marija Gorica za 2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 25.01.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 10.1.2019. - 25.1.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

10.1.2019. - 25.1.2019.