Poštovani građani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o promjeni visine obveze sufinanciranja katastarske izmjere i obnove zemljišnih knjiga na području Općine Rakovica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o promjeni visine obveze sufinanciranja katastarske izmjere i obnove zemljišnih knjiga na području Općine Rakovica.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom određuje promjena visine obveze, odnosno visina sredstava kojima fizičke i pravne osobe – nositelji prava na nekretninama na području Općine Rakovica sudjeluju u postupku sufinanciranja katastarske izmjere i obnove zemljišnih knjiga na području Općine Rakovica za dijelove katastarskih Općina Rakovica, Drežnik i Sadilovac.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o promjeni visine obveze sufinanciranja katastarske izmjere i obnove zemljišnih knjiga na području Općine Rakovica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 29.03.2017.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 14.3.2017. - 29.3.2017.

Trajanje

14.3.2017. - 29.3.2017.