Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu na području Općine Biskupija.

Dokument i obrazloženje za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu na području Općine Biskupija.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom  određuje se visina paušalnog poreza po krevetu, odnosno po smještajnoj jedinici u kampu i/ili kamp odmorište te smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj koji se nalaze na području Općine Biskupija .

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu na području Općine Biskupija, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 28.02.2019.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 29.1.2019. - 28.2.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

29.1.2019. - 28.2.2019.