Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Varaždinskih Toplica za 2021. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Varaždinskih Toplica za 2021. godinu.

Opis savjetovanja: Ovim Programom se želi potaknuti rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Varaždinskih  Toplica te potaknuti doseljavanje mladih obitelji radi demografske obnove i povećanja broja stanovništva na području grada Varaždinskih Toplica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području grada Varaždinskih Toplica za 2021. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 10.4.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.



Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 31.3.2021. - 10.4.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

31.3.2021. - 10.4.2021.