Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa javnih potreba u sportu Grada Oroslavja za 2023. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa javnih potreba u sportu Grada Oroslavja za 2023. godinu.

Opis savjetovanja: Javne potrebe u sportu za koje se osiguravaju sredstva u proračunu Grada Oroslavja su poticanje i promicanje sporta, provođenje sportskih aktivnosti djece, mladeži i studenata, djelovanje sportskih udruga, sportskih zajednica i saveza, sportska priprema, domaća i međunarodna natjecanja, sportsko-rekreacijske aktivnosti građana, sportske aktivnosti osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, provođenje i financiranje znanstvenih i razvojnih projekata elaborata i studija u funkciji razvoja sporta. planiranje, izgradnja, održavanje i korištenje sportskih građevina značajnih za Grad.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa javnih potreba u sportu Grada Oroslavja za 2023. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 15.12.2022.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 15.11.2022. - 15.12.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

15.11.2022. - 15.12.2022.