Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o dodjeli božićnica umirovljenicima i nezaposlenim osobama s područja općine Baška Voda.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o dodjeli božićnica umirovljenicima i nezaposlenim osobama s područja općine Baška Voda.

Opis savjetovanja: Općina Baška Voda dodijelit će božićnice svim  nezaposlenim osobama s područja općine Baška Voda koji su u evidenciji Zavoda za zapošljavanje i umirovljenicima s područja općine Baška Voda koji primaju mirovine do mjesečnih iznosa od 3.000,00 kuna.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u postupku donošenja Odluke o dodjeli božićnica umirovljenicima i nezaposlenim osobama s područja općine Baška Voda, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 20.12.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 5.12.2018. - 20.12.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

5.12.2018. - 20.12.2018.

Izvješća