Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o prodaji nekretnina u vlasništvu Općine Kaptol na području Gospodarske zone Novi Bešinci.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o prodaji nekretnina u vlasništvu Općine Kaptol na području Gospodarske zone Novi Bešinci.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom daje se na prodaju putem javnog natječaja, prikupljanjem pisanih ponuda, nekretnine –zemljište u vlasništvu Općine Kaptol, a koje se u naravi nalazi na području Gospodarske zone u Novim Bešincima (k.o. Doljanovci).

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o prodaji nekretnina u vlasništvu Općine Kaptol na području Gospodarske zone Novi Bešinci, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. 

Savjetovanje je otvoreno do: 27.02.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 20.2.2019. - 27.2.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

20.2.2019. - 27.2.2019.