Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o sufinanciranju izgradnje i izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o sufinanciranju izgradnje i izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom određuju se uvjeti i kriteriji pod kojima se odobrava izvođenje projekata izgradnje i izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždinskih Toplica uz sufinanciranje od strane građana, odnosno fizičkih ili pravnih osoba koje iskazuju interes za ostvarenjem takvih projekata (sudionika u sufinanciranju).

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o sufinanciranju izgradnje i izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždinskih Toplica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 09.12.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 4.12.2019. - 9.12.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

4.12.2019. - 9.12.2019.