Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Zaključka o izmjenama i dopunama Odluke o socijalnoj skrbi Grada Makarske.

Odluku o socijalnoj skrbi Grada Makarske moguće pogledati ovdje.

Dokument za savjetovanje - Zaključak o izmjenama i dopunama Odluke o socijalnoj skrbi Grada Makarske moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Zaključka o izmjenama i dopunama Odluke o socijalnoj skrbi Grada Makarske.

Opis savjetovanja: javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Zaključka o izmjenama i dopunama Odluke o socijalnoj skrbi Grada Makarske.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Zaključka o izmjenama i dopunama Odluke o socijalnoj skrbi Grada Makarske, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.03.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženim izmjenama ispravljaju se greške i nedostaci u samo tri članka Odluke koje će u konačnici rezultirati povoljnijim položajem građana u ostvarivanju socijalnih prava.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 12.3.2018. - 27.3.2018.

Trajanje

12.3.2018. - 27.3.2018.