Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu.

 Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju  donošenja Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu.

 Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Izmjena i dopuna Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2018. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 18.12.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 


Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 10.12.2018. - 18.12.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

10.12.2018. - 18.12.2018.