Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa javnih potreba u kulturi za Općinu Tinjan u 2019. godini.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa javnih potreba u kulturi za Općinu Tinjan u 2019. godini.

Opis savjetovanja: Ovim Programom utvrđuju se oblici i način poticanja i promicanja kulturnih djelatnosti i programa u području kulture, oblici, opseg, kvaliteta i način ostvarivanja i zadovoljavanja javnih potreba u kulturi za Općinu Tinjan te obim, način i dinamika sufinanciranja tih potreba u 2018. godini iz Proračuna Općine Tinjan. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa Programa javnih potreba u kulturi za Općinu Tinjan u 2019. godini, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto. Savjetovanje je otvoreno do: 19.12.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 14.12.2018. - 19.12.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

14.12.2018. - 19.12.2018.

Izvješća