Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o davanju suglasnosti općinskom načelniku za potpis ugovora o javnoj nabavi radova “Izgradnja dječjeg vrtića u Selnici”.

Dokument za savjetovanje moguće pronaći OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o davanju suglasnosti općinskom načelniku za potpis ugovora o javnoj nabavi radova “Izgradnja dječjeg vrtića u Selnici”.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o davanju suglasnosti općinskom načelniku za potpis ugovora o javnoj nabavi radova “Izgradnja dječjeg vrtića u Selnici”. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o davanju suglasnosti općinskom načelniku za potpis ugovora o javnoj nabavi radova “Izgradnja dječjeg vrtića u Selnici”, upisivanjem svojih prijedloga na dolje predviđeno mjesto pod „KOMENTARI".

Savjetovanje je otvoreno do: 13.06.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedlogeStatus:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 30.5.2019. - 13.6.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

30.5.2019. - 13.6.2019.