Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o suglasnosti za nabavu usluge geodetske izmjere u svrhu unaprjeđenja evidencije objekata koji podliježu naplati javnih davanja na području Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o suglasnosti za nabavu usluge geodetske izmjere u svrhu unaprjeđenja evidencije objekata koji podliježu naplati javnih davanja na području Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Ovom se odlukom daje suglasnost na provođenje aktivnosti potrebnih za nabavu usluge geodetske izmjere u svrhu unaprjeđenja evidencija objekata koji podliježu naplati javnih davanja na području Grada Varaždinskih Toplica, i to prije svega, naplati komunalne naknade i poreza na kuće za odmor.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o suglasnosti za nabavu usluge geodetske izmjere u svrhu unaprjeđenja evidencije objekata koji podliježu naplati javnih davanja na području Grada Varaždinskih Toplica, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 06.04.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.3.2019. - 6.4.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.3.2019. - 6.4.2019.