Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju II. izmjena i dopuna Odluke o plaći i naknadama te ostalim pravima općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Velika Ludina.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje II. izmjena i dopuna Odluke o plaći i naknadama te ostalim pravima općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Velika Ludina.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja II. izmjena i dopuna Odluke o plaći i naknadama te ostalim pravima općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Velika Ludina.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju II. izmjena i dopuna Odluke o plaći i naknadama te ostalim pravima općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Velika Ludina, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 19.02.2020.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 3.2.2020. - 19.2.2020.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

3.2.2020. - 19.2.2020.