Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju III. Izmjena i dopuna javnih potreba Razvoja civilnog društva za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje III. Izmjena i dopuna javnih potreba Razvoja civilnog društva za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja III. Izmjena i dopuna javnih potreba Razvoja civilnog društva za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju III. Izmjena i dopuna javnih potreba Razvoja civilnog društva za Općinu Velika Ludina za 2019. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 29.07.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 19.7.2019. - 29.7.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

19.7.2019. - 29.7.2019.