Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa potpora primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji na području Općine Rakovica u 2019. godini.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa potpora primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji na području Općine Rakovica u 2019. godini.

Opis savjetovanja: Ovim programom utvrđuju se aktivnosti u poljoprivredi za koje će Općina Rakovica u 2019. godini  dodjeljivati potpore male vrijednosti, te kriterije i postupak dodjele istih.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa potpora primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji na području Općine Rakovica u 2019. godini, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 12.05.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 26.4.2019. - 12.5.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

26.4.2019. - 12.5.2019.