Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Varaždinskih Toplica u 2019. godini.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Varaždinskih Toplica u 2019. godini.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom dodjeljuju se javna priznanja Grada u 2019. godini fizičkim i pravnim osobama za njihova iznimna postignuća i doprinos od interesa za ugled i razvoj Grada, i to naročito u područjima: gospodarstva, znanosti, kulture, sporta, obrazovanja, zaštite i unaprjeđenja okoliša, tehničke kulture, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarne djelatnosti i drugim javnim djelatnostima..

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Varaždinskih Toplica u 2019. godini, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 29.10.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.10.2019. - 29.10.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.10.2019. - 29.10.2019.