Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o suglasnosti za nabavu usluge izrade Znanstveno-stručne studije za potrebe druge faze istraživanja termomineralnog izvorišta Varaždinske Toplice.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o suglasnosti za nabavu usluge izrade Znanstveno-stručne studije za potrebe druge faze istraživanja termomineralnog izvorišta Varaždinske Toplice.

Opis savjetovanja: Ovom se odlukom daje suglasnost na provođenje aktivnosti potrebnih za nabavu usluge izrade Znanstveno-stručne studije za potrebe druge faze istraživanja termomineralnog izvorišta Varaždinske Toplice kojom će na temelju analize dosadašnjih znanstveno-stručnih podloga i empirijskih spoznaja te primjene novih istraživačkih metoda, biti utvrđena obilježja vodonosnika Varaždinskih Toplica, njegovog postojećeg i razvojnog potencijala.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o suglasnosti za nabavu usluge izrade Znanstveno-stručne studije za potrebe druge faze istraživanja termomineralnog izvorišta Varaždinske Toplice, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 06.04.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 27.3.2018. - 6.4.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

27.3.2018. - 6.4.2018.