Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o davanju financijske pomoći za kupnju nekretnine na području Grada Vrbovskog.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o davanju financijske pomoći za kupnju nekretnine na području Grada Vrbovskog.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom uređuju se kategorije korisnika koje mogu ostvariti pravo na ostvarivanje financijske pomoći za kupnju nekretnine na području Grada Vrbovskog, kao i način i uvjeti ostvarivanja financijske pomoći za kupnju nekretnine na području Grada Vrbovskog, a kojom bi korisnici, ovisno o kategoriju u koju spadaju riješili stambeno pitanje ili pokretanjem, odnosno ulaganjem u turističku ili gospodarsku djelatnost doprinijeli razvoju i obogaćivanju turističke ponude Grada Vrbovskog.

Cilj ove Odluke je zadržavanje postojećeg i povratak iseljenog stanovništva te poticanje naseljavanja mladih obitelji kao i obogaćivanje turističke ponude na području Grada Vrbovskog što će pridonijeti demografskom i gospodarskom razvitku ovog područja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o davanju financijske pomoći za kupnju nekretnine na području Grada Vrbovskog, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 13.12.2018.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 14.11.2018. - 13.12.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

14.11.2018. - 13.12.2018.