Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, postupanju s divljim životinjama pronađenim izvan staništa te načinu postupanja sa napuštenim ili izgubljenim životinjama. 

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, postupanju s divljim životinjama pronađenim izvan staništa te načinu postupanja sa napuštenim ili izgubljenim životinjama.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom uređuju uvjeti i način držanja kućnih ljubimaca, način kontrole njihova razmnožavanja, uvjeti i način držanja vezanih pasa, način postupanja s divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa na području te način postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama na području Općine Tinjan.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, postupanju s divljim životinjama pronađenim izvan staništa te načinu postupanja sa napuštenim ili izgubljenim životinjama, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 23.04.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 19.4.2019. - 23.4.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

19.4.2019. - 23.4.2019.