Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Pravilnika o obavljanju djelatnosti na pomorskom dobru na temelju koncesijskog odobrenja na području Grada Makarske.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Pravilnika o obavljanju djelatnosti na pomorskom dobru na temelju koncesijskog odobrenja na području Grada Makarske.

Opis savjetovanja: Pravilnikom o obavljanju djelatnosti na pomorskom dobru na temelju koncesijskog odobrenja na području Grada Makarske propisuju se uvjeti korištenja pomorskog dobra, održavanja, sigurnosti i nadzor.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Pravilnika o obavljanju djelatnosti na pomorskom dobru na temelju koncesijskog odobrenja na području Grada Makarske, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 19.03.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije usvojiti, budući da je Županija Splitsko-dalmatinska uvjetovala kako neće dati suglasnost na godišnji Plan upravljanja pomorskim dobrom za 2018. godinu dok Gradsko Vijeće Grada Makarske ne donese predmetni Pravilnik.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 9.3.2018. - 19.3.2018.

Trajanje

9.3.2018. - 19.3.2018.