Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o vrijednosti boda za izračun komunalne naknade u Općini Podgora.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje 

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o vrijednosti boda za izračun komunalne naknade u Općini Podgora.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se s ciljem donošenja Odluke o vrijednosti boda za izračun komunalne naknade u Općini Podgora. Vrijednost boda komunalne naknade (B) određuje se u godišnjem iznosu od 2,40 kuna po četvornome metru (m²) korisne površine stambenog prostora u prvoj zoni Općine Podgora.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o vrijednosti boda za izračun komunalne naknade u Općini Podgora, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 16.11.2018. 

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 29.10.2018. - 16.11.2018.

Trajanje

29.10.2018. - 16.11.2018.