Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Donji Andrijevci.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Donji Andrijevci.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuju se način i uvjeti pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Donji Andrijevci putem spremnika od pojedinog korisnika te prijevoza i predaje tog otpada ovlaštenoj osobi za obradu otpada.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Donji Andrijevci, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 15.1.2022.Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 14.12.2021. - 15.1.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

14.12.2021. - 15.1.2022.