Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa javnih potreba u sportu Općine Podgora za 2018. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje 

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa javnih potreba u sportu Općine Podgora za 2018. godinu.

Opis savjetovanja: Javne potrebe u sportu za koje se sredstva osiguravaju iz proračuna Općine Podgora su programi, odnosno aktivnosti, poslovi i djelatnosti od značaja za Općinu Podgora, osobito: poticanje i promicanje sporta, provođenje sportskih aktivnosti djece, mladeži i studenata, djelovanje sportskih udruga  i sportsko-rekreacijske aktivnosti građana i drugo.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa javnih potreba u sportu Općine Podgora za 2018. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 01.12.2017.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 24.11.2017. - 1.12.2017.

Trajanje

24.11.2017. - 1.12.2017.