Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o dodjeli jednokratnih financijskih  potpora studentima i učenicima s područja općine Baška Voda.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o dodjeli jednokratnih financijskih  potpora studentima i učenicima s područja općine Baška Voda.

Opis savjetovanja: Općine Baška Voda dodjeljuje jednokratne financijske potpore u iznosu od 3.500,00 kuna studentima s područja općine Baška Voda koji su se natjecali  za dodjelu studentskih stipendija za 2018/19. godinu, ali to pravo nisu ostvarili sukladno uvjetima natječaja.

Savjetovanje je otvoreno do: 20.12.2018.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u postupku donošenja Odluke o dodjeli jednokratnih financijskih  potpora studentima i učenicima s područja općine Baška Voda, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 5.12.2018. - 20.12.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

5.12.2018. - 20.12.2018.

Izvješća