Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izradi 4. izmjena i dopuna prostornog Plana uređenja Grada Varaždinske Toplice.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje donošenju Odluke o izradi 4. izmjena i dopuna prostornog Plana uređenja Grada Varaždinske Toplice.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom pokreće se postupak izrade 4. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Varaždinske Toplice (“Službeni vjesnik Varaždinske županije br. 9/05, 5/09, 5/10 i 12/15). 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Odluke o izradi 4. izmjena i dopuna prostornog Plana uređenja Grada Varaždinske Toplice, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 06.04.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 14.3.2019. - 6.4.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

14.3.2019. - 6.4.2019.