Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o potvrđivanju i izmjenama  postojećih ulica u naselju Varaždinske Toplice.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o potvrđivanju i izmjenama  postojećih ulica u naselju Varaždinske Toplice.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom mijenja i dopunjuje Odluka o potvrđivanju i izmjenama imena postojećih ulica u naselju Varaždinske Toplice („Službeni vjesnik Varaždinske županije“, broj 1/2013.).  

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o potvrđivanju i izmjenama  postojećih ulica u naselju Varaždinske Toplice, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 15.04.2019.

Prema informacijama kako ima zainteresirane javnosti koji žele ostaviti svoj prijedlog ili komentar na navedenu Odluku produžujemo savjetovanje za još 15 dana. 


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.


Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.2.2019. - 15.4.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.2.2019. - 15.4.2019.