Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izgledu i sadržaju službene iskaznice, značke te izgledu službene odore komunalnog redara.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izgledu i sadržaju službene iskaznice, značke te izgledu službene odore komunalnog redara.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom određuje se izgled i sadržaj službene iskaznice, značke i službene odore komunalnog redara. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izgledu i sadržaju službene iskaznice, značke te izgledu službene odore komunalnog redara, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 14.03.2019.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 27.2.2019. - 14.3.2019.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

27.2.2019. - 14.3.2019.