Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o određivanju mjesta i uvjetima prodaje robe izvan prodavaonica na području Općine Rakovica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o određivanju mjesta i uvjetima prodaje robe izvan prodavaonica na području Općine Rakovica. 

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o određivanju mjesta i uvjetima prodaje robe izvan prodavaonica na području Općine Rakovica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o određivanju mjesta i uvjetima prodaje robe izvan prodavaonica na području Općine Rakovica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 11.02.2020.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi  se isti mogao što prije početi primjenjivati.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.


Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 27.1.2020. - 11.2.2020.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

27.1.2020. - 11.2.2020.