Poštovani građani,


pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada  i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada na području Općine Prgomet.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati OVDJE.

Tema savjetovanja je: Odluke o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada  i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada na području Općine Prgomet.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada na području Općine Prgomet utvrđuju se mjere za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjere za uklanjanje odbačenog otpada na području Općine Prgomet.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Odluke o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada  i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada na području Općine Prgomet, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto..


Savjetovanje je otvoreno do: 11.06.2022.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 12.5.2022. - 11.6.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

12.5.2022. - 11.6.2022.