Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Općine Podgora.

Dokument za savjetovanje moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Općine Podgora.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom privremeno se zabranjuje izvođenje građevinskih radova za vrijeme turističke sezone na području Općine Podgora, odnosno određuju područja, razdoblje kalendarske godine i vrijeme u kojem se privremeno zabranjuje izvođenje građevinskih radova, utvrđuju opći uvjeti i razlozi zbog kojih se u pojedinim slučajevima mogu izvoditi građevinski radovi i nadzor

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Općine Podgora., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 14.12.2017.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 6.12.2017. - 14.12.2017.

Trajanje

6.12.2017. - 14.12.2017.