Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke O ISPRAVAKU GREŠKE u II. izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog područja u Sv. Filipu i Jakovu (UPU2 – Dolac Brnine).

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke O ISPRAVAKU GREŠKE u II. izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog područja u Sv. Filipu i Jakovu (UPU2 – Dolac Brnine)..

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke O ISPRAVAKU GREŠKE u II. izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog područja u Sv. Filipu i Jakovu (UPU2 – Dolac Brnine)..

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke O ISPRAVAKU GREŠKE u II. izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog područja u Sv. Filipu i Jakovu (UPU2 – Dolac Brnine), upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 14.06.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Radi nadolazeće sjednice Vijeća savjetovanje traje kraće od 30 dana.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.
Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 9.6.2023. - 14.6.2023.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

9.6.2023. - 14.6.2023.

Izvješća