Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Plana razvoja sustava civilne zaštite  na području Grada Varaždinske Toplice za 2021. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Plana razvoja sustava civilne zaštite  na području Grada Varaždinske Toplice za 2021. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje se provodi u cilju donošenja Plana razvoja sustava civilne zaštite  na području Grada Varaždinske Toplice za 2021. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Plana razvoja sustava civilne zaštite  na području Grada Varaždinske Toplice za 2021. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 21.2.2021.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 11.2.2021. - 21.2.2021.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

11.2.2021. - 21.2.2021.

Izvješća