Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele poslovnog prostora u vlasništvu Općine Cernik na korištenje organizacijama civilnog društva.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele poslovnog prostora u vlasništvu Općine Cernik na korištenje organizacijama civilnog društva

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom određuju se kriteriji, mjerila i postupci za dodjelu prostora u vlasništvu Općine Cernik na korištenje organizacijama civilnog društva radi provođenja programa i  projekata od interesa za Općinu Cernik.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele poslovnog prostora u vlasništvu Općine Cernik na korištenje organizacijama civilnog društva, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 07.05.2018.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 25.4.2018. - 7.5.2018.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

25.4.2018. - 7.5.2018.